София, ул. "Неделчо Бончев" 6

Lamplex Deco

Lamplex Deco е НАЙ-НОВОТО И НЕОЧАКВАНО решение за декоративни и орнаментни ламинатни стъкла. При наслояването на две стъкла, вече имаме най-новата техническа възможност – да „заключим” вътре, в стъклото различни материали или елементи между тези две стъкла.

Това е съвсем НОВ ПРОДУКТ за архитекти и дизайнери, както и за потребителите с лично проектиране. Този метод на вграждане в стъклото например на текстил в стъкло, води след себе си нови и авангардни възможности, вдъхновяващи революционни идеи – идеи които бяха немислими за изпълнение до сега.

Приложенията са в много широка гама и е нужна наистина смела фантазия. Такива стъкла имат безкрайни възможности за приложения както в интериора така и на вън, както за мокра или водна среда – за вътрешни или външни облицовки от стъкло, така и за настилки за душ кабини, за бани, за гръб на кухни от стъкло, за басейни, за стъклени плочки, за фасадни елементи от стъкло или разделителни панели от стъкло и много, много други приложения.

Възможни материали за влагане: това са коприна, органза, тюл, тапети, фин текстил, както и всякакви прзрачни или плътни цветове по RAL, графични дизайни, солвентен, офсетен или сито печат и др. Няма никаква опастност от увреждане тъй като вложката е капсулирана в стъклото. Такова стъкло може да се произведе в прозрачен, цветен, матов, напълно непрозрачен или огледален вариант.